In this article, you will get all information regarding Голям! Той се сбогува 47 години след като започна и го направи правилно.

Четиридесет и седем години след като се качи на сцената на стадион Доджър в Лос Анджелис в украсена с пайети бейзболна униформа като суперзвезда, Елтън Джон излезе на същата сцена в неделя вечер в бляскава роба на Доджърс. на ръба на пенсионирането, според Associated Press и France Press. Това съобщава БТА.

Пищно шоу в Лос Анджелис отбеляза края на северноамериканската част от турнето на John’s Farewell Yellow Brick Road.

На сцената на стадион Доджър, дом на две от най-емблематичните му концерти през 1975 г., британската поп звезда изнесе “много специален и вълнуващ” концерт на живо.

„Както знаете, спирам турнето и това ще бъде последното ми шоу в Америка и Канада“, каза Елтън Джон, преди да доведе съпруга си Дейвид Фърниш и синовете им Закари и Илайджа на концерта, с които планира да прекарва повече време . сцена.

Британската мегазвезда има дълга история на споделена любов с Лос Анджелис.

В началото на кариерата си, както е описано в биографичния филм Rocketman (2019), Елтън Джон спечели огромна слава в САЩ, когато свири в нощен клуб Troubadour в Западен Холивуд през 1970 г.

“Знаеш ли какво? За първи път станах известен в Америка“, каза Елтън Джон в неделя. „Купували сте сингли и албуми, касети, компактдискове. И най-важното, купиха билети за концерти “, добави певицата.Голям! Той се сбогува 47 години след като започна и го направи правилно.

For more visit computernetworktopology.com

Latest News by computernetworktopology.com