In this article, you will get all information regarding Горещо за Меси от Париж! Който е разочарован

Капитанът на световния шампион на Аржентина Лионел Меси постигна принципно споразумение с ПСЖ за подписване на нов договор. Новината идва от Гийом Балаге, един от журналистите, които са най-близо до челната десетка, и със сигурност е разочароваща за феновете на Барселона, които се надяваха Лео да се върне у дома.

35-годишният магьосник ще стане свободен агент след края на сезона, освен ако не подпише нов договор с френския шампион, но изглежда сделката е само въпрос на време. Новината идва само дни след като президентът на Барселона Жоан Лапорт каза, че би искал Меси да се върне в каталунския клуб, където прекара повече от две десетилетия.

Аржентинецът ще подпише договор за един сезон с ПСЖ, което му позволява да остане във френската столица до лятото на 2024 г., с клауза за продължаване на договора за още един сезон.

Подробностите бяха обсъдени на среща в Доха, на която присъстваха Хорхе, бащата на Меси, и Луис Кампос, спортен директор на клуба.

Balague добавя, че Лео определено няма липса на желание да се върне в Барселона, но любимият му отбор само коментира пред медиите, но не предприема никакви действия относно това развитие.Горещо за Меси от Париж! Който е разочарован

For more visit computernetworktopology.com

Latest News by computernetworktopology.com