In this article, you will get all information regarding Дания и Тунис не са обявили победителя след тежък мач – Световното първенство по футбол

Дания и Тунис имаха равен мач, но не успяха да се победят, завършвайки 0-0 в първия си мач в група D на Световното първенство в Катар. Датчаните удариха мрежата, а тунизийците имаха няколко прилични положения, но така и не отбелязаха. В последните секунди имаше претенции за глоба за символични домакини, но след проверка на ВАР нямаше основания за такова решение.

ГЛЕДАХТЕ МАЧА НА ЖИВО ЕФЕКТ ТУК!

ВИЖТЕ КОЙ Е ИГРАЧЪТ ТУК!

Първите минути бяха по-добри за Тунис: Алис Шкири отбеляза неточен удар от далечно разстояние в първите минути.

връзка1″>

В 12-ата минута след удар от далечна дистанция на Мохамед Дрегер топката рикошира в Андреас Кристенсен и едва не огъна вратата на Каспер Шмайхел.

По-близо до средата на частта датчаните опитаха да застрашат съперника. Йоаким Андерсен пробва удар от далеч, но за Деймен се получи лесно. Хойберг пробва да порази отдалече и в 33-ата минута, но отново без проблем за тунизийския защитник.

Две минути преди края на полувремето тунизийците имаха страхотен момент. След красив извеждащ пас към Ислам Джебали опита да простреля Шмайхел, но датският вратар реагира отлично.

Второто полувреме продължи да показва добрата работа на Тунис. В 52-ата минута Дрегер видя, че ъгловият му удар бе блокиран. През 55-та Дания отговори с незачетен гол поради доста очевидна засада, но той беше отстранен със закъснение.

Постепенно датчаните се активизираха. През 1968 г. Ериксен вижда удара си, отразен от Дамен. Минута след корнера Матиас Йенсен се извиси за удар, а топката срещна страничната греда, никой не засече.

До края на мача темпото спадна, тъй като и двамата избраха просто да не загубят мача, което доведе до логично равенство 0-0.

Дания 0-0 Тунис

Ето и съставите на двата отбора:

Дания: Шмайхел, Андерсен, Кяер, Миле, Кристенсен, Дилейни, Ериксен, Сков Олсен, Долберг, Расмус Кристенсен, Хойберг;

Тунис: Дамен, Мерия, Брон, Тайби, Шкири, Ладвини, Абди, Дрегер, Мсакни, Слиман, Джебали;

Дания и Тунис не са обявили победителя след тежък мач – Световното първенство по футбол

For more visit computernetworktopology.com

Latest News by computernetworktopology.com