In this article, you will get all information regarding Еуфория Герена: Левски е пред договор с мощен спонсор

Бившият футболист на Левски Емил Спасов коментира пред “Тема Спорт” последните новини около “сините”. Той сподели какво мисли за евентуална сделка с United Troupe и какво ще донесе тя на клуба Guerin. Известният нападател на столичани говори за представянето на отбора в последните мачове и предстоящите срещи с Лудогорец в първенството и Купата на България.

Г-н Спасов, как ще коментирате последните събития на Герена и информацията, че Юнайтед Груп ще придобие контролния пакет в клуба?

– Не съм присъствал на общото събрание и не мога да говоря подробно, но според усещанията ми в близко бъдеще ще има някаква яснота, и то в положителна посока. Чух, че United Group е пред завършване и успешен край. Надявам се това да се случи, защото не е тайна, че сегашното положение в Левски не може да продължи. Рано или късно нещата ще завършат лошо, ако няма такъв резултат, ако няма по-сериозни приходи. От няколко месеца United Group прояви сериозен интерес, излезе с изявление и разбра как стоят нещата в клуба. Доколкото знам, проверките са приключили и е въпрос на време изходът да е положителен. Това личи от изказването на Наско Сираков, макар и с недоразумения. Каза, че ще завърши нещо добро и голямо. Надявам се това да работи, защото можете да видите колко време отнема това да премине през болката. Това вече не е по силите на ръководството, което полага много усилия и това е тяхна заслуга, но положението не е най-доброто. Малко ги разтягаха последните месеци, а и пролетта и в един момент имаше повреда.

Как ще коментирате информацията за проблема и напрежението между Наско Сираков и Станимир Стоилов?

– Всеки има право да изрази мнението си. Лично аз не виждам напрежение между тях. не мога да го кажа Трябва да вярваме на тях, а не на слухове. Щом казват, че няма такова нещо, значи е вярно. Всичко това са спекулации и провокации от други клубове, които не са на нивото на Левски. Пак се опитват да създават проблеми, но нищо не излиза.

Кой е най-големият проблем за Левски в момента? Може би задължения към НАП или виждате нещо по-сериозно?

– Още веднъж повтарям, но без привличане на сериозен спонсор всичко става много трудно. Тези задължения са разсрочени, но трябва да се плащат и в един момент може да се случи най-лошото. Да се ​​надяваме, че всичко, което намекна Наско Сираков, ще завърши с добър резултат за бъдещето на Левски и всичко ще бъде наред.

Сините получиха много критики в последните мачове. Как виждате играта на отбора?

– „Левски“ не играе лошо, даже много добре. Лично аз съм доволен от това, което показва отборът, с изключение на финалната фаза, където не един или два пъти посочих слабости. В отбора няма човек, който да завършва атаките, а хората, които действат на позициите нападатели, не са някаква екстракласа, за да вкарат два гола от три положения. За съжаление се натрупаха много недостатъци, които се отразяват негативно на психологическото настроение на отбора. Във всеки мач, с изключение на последния срещу Вихрен (4:1), изпускат много добри положения, а във футбола, когато не вкарваш, вкарваш. Има обрати, както при Славия, въпреки че Левски имаше няколко положения, след като поведе. Можеха да удвоят и утроят преднината си, да пропуснат и да допуснат елементарен гол след груба грешка в защита. Разбира се, случва се и на най-големите отбори. Но психологически не издържаха, вкараха втори гол и загубиха мача. За съжаление това се повтори със Славия и последваха поредица от такива провали. Мисля, че отборът има бъдеще, играят добре, съставът е добър. Да, липсват му една-две ключови фигури и достойни заместници, които да подкрепят фронта, но нападателите и централните нападатели са търсени по целия свят. Особено когато нямаш много пари. Цяло чудо е да го намериш. Да се ​​надяваме, че всичко ще си дойде на мястото, когато има инвеститори, които да допринесат за по-доброто бъдеще на клуба.

Какви са очакванията ви от предстоящите мачове с Лудогорец в първенството и Купата на България?

– Последните мачове бяха продиктувани и много добра игра на Левски. Надявам се сините да се представят на ниво. Винаги се представят добре срещу Лудогорец, особено в последните мачове. Те спечелиха важни победи, а в останалите мачове играха равностойно. Имахме много приятни срещи и се надяваме това да се случи и на следващите. Разбира се, стискам палци за победа на Левски, особено в мача за купата.

Снимка: Lap.bgЕуфория Герена: Левски е пред договор с мощен спонсор

For more visit computernetworktopology.com

Latest News by computernetworktopology.com