In this article, you will get all information regarding Злата в настроение защитава мъжа си в съда: Тя е тежко болна и под стрес, но все намира време за грим (ВИДЕО)

Злата се оплака, че тя и едногодишното й дете са станали свидетели на задържането на Руслан, твърди, че полицията го бие в апартамента им

22 ноември 2022 гВторник, 12:27 ч.

Автор: flagman.bg

Съпругът ми беше бит пред мен, съблякоха ни голи, без да знам по каква причина, оплаква се украинката Злата Добровская, която твърди, че не е знаела, че бащата на детето й е престъпник.

Съпругът ми не би могъл да извърши това престъпление. Не знам кога са били бити, но вечерта, когато полицията дойде в апартамента ни, не знам, законно или незаконно, разбиха вратата, аз бях с малкото ни дете, чукнаха мъжа ми на земята и го арестуваха. Бяхме съблечени по бельо, на какво основание, аз съм майка, детето ми е на 1г. Съпругът ми не знае точно в какво е обвинен. Как може да изнасилвате и биете чужденци, украински бежанци, дето се говори. Това не е нормално. Не знам дали са го били в полицията, но го биха в нашия апартаментС тези думи се оплака пред медиите съпругата на украинеца от престъпния тандем, обирал къщи в Бургас, Злата Добровская.

Съпругът й Руслан Добровски и съдружникът му Денис Шайтанов са обвинени в обира на над 10 апартамента в Бургас, като само от един имот са задигнали над 100 000 лева и златни накити (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗРАБОТКА). Злата Добровска беше хубава.

Но Злата е нагласена на джуки за 500 лева и явно въпреки стреса от ареста на съпруга си е успяла да се гримира прилежно, защото пред съдебната зала ще я чакат обективите на бургаските медии. . Злата Добровская защити невинността на съпруга си по всякакъв възможен начин и категорично отрече, че Руслан е престъпник. Тя имаше магазин за бижута в Украйна, което обяснява златните бижута, намерени от полицията – според самия Руслан.

Може да попитате защо съпругът ми дойде тук, а не остана да защитава родината ни. ще ти обясня Имам заболяване, пия хапчета за сърце и не мога без тях. Имам нужда от постоянно лечение и съпругът ми ми помага. Тук е, защото има болна жена и малко дете. Имаме статут на бежанецказа още Злата Добровская.

Припомняме, че вчера двама чужденци се появиха в съдебната зала със синини под очите. Твърдят, че са били както при задържането, така и при задържането. Доказателство за думите им обаче няма.

Пред съда и двамата заявиха, че не са криминално проявени. Разследването на Европол обаче показа, че от тяхна страна има съучастие в кражби на МПС, изнудване с използване на физическа сила, грабежи и други дребни престъпления.

Злата в настроение защитава мъжа си в съда: Тя е тежко болна и под стрес, но все намира време за грим (ВИДЕО)

For more visit computernetworktopology.com

Latest News by computernetworktopology.com