In this article, you will get all information regarding Каква е вероятността Илон Мъск да дойде у нас – Общество – България – Вашият ден

Местните вярват, че той ще дойде

Страдаме от чувството, че не ни забелязват, а способността да се съсредоточим върху нещо се отразява добре. Основният проблем е, че не се рекламират достатъчно. Способността да се съсредоточаваме върху нашите точки на интерес може да допринесе за бъдещото развитие. Независимо дали Мъск пристига или не, усещането да бъдеш забелязан може да доведе до развитие. Ето какво каза за „Твоят ден” психологът Маргарита Бакрачева.

Според нея, ако все пак дойде, Маската ще бъде посрещната нормално. И всяко авторитетно потвърждение води до по-силна реакция на новината.

Илон Мъск си направи реклама на скалите в Белоградчик

Според Цветелина Цветкова, автор на книгата „Госпожа Гергана“, е хубаво, че се говори за Северозапада, който има нужда от помощ. Този регион е богат, но умишлено се поддържа беден. Не знам защо идва цялата тази история с Мъск. Видя нещо красиво, хареса му, може би наистина ще дойде. Но не виждам как ще се озове по нашите пътища. Единствената причина да раздухваме темата е защото искаме да дойде, може би от комплекси или от скука. Много повече ме радват холивудските звезди, които идват у нас“, смята тя.

Според нея персонажът й Лейди Гергана не би обърнала внимание на Мъск.

Местни жители на Белоградчик са сигурни, че милиардерът ще посети страната ни. Официална покана ни изпрати Боян Минков, председател на Общинския съвет. „Виден Табаков е роден в Стаковци, който има огромен принос в космическата работа в световен мащаб“, каза той.

Екскурзоводът Милена Цветанова трудно може да популяризира региона без устойчива политика, но потокът от туристи не намалява. А местните дейности включват летене с балон с горещ въздух и каране на четириколки.

Вижте целия разговор във видеото.

Новините на NOVA – вече вътре Instagram, Twitter, Телеграма както и Вайбър – Последвай ни. Още новини също харесайте страницата ни във Facebook.Каква е вероятността Илон Мъск да дойде у нас – Общество – България – Вашият ден

For more visit computernetworktopology.com

Latest News by computernetworktopology.com