In this article, you will get all information regarding “Кървави” пари: Роналдо отива в страната на масовите екзекуции?

След като се раздели с Манчестър Юнайтед, Кристиано Роналдо беше ухажван както от Нюкасъл, така и от Ал Насър, собственост на саудитския престолонаследник Мохамед бин Салман.

37-годишният Бин Салман, който е на същата възраст като Кристиано, иска любимият му играч да бъде в някой от неговите клубове. Ако избере Нюкасъл, португалецът ще остане във Висшата лига. Но бин Салман предпочита Ал-Насър да го вижда всеки ден в Рияд. Той ще плати повече от предложеното от Ал-Хилал, 250 милиона долара за договор с Кристиано за два сезона.

Но къде ще попадне Роналдо, ако подпише с Ал Насър? В леговището на един от най-страшните хора на планетата. обвинен в престъпления срещу човечествотообвинен в заговор за убийството на журналиста Джамал Хашоги, бин Салман в момента е също обвинен в екзекуции в собствената си страна. И този използва Световната купа, за да отклони вниманието от бруталността в Саудитска Арабия.

Според Daily Mail През последните 12 дни 17 души са били обезглавени. за престъпления, свързани с наркотици, въпреки че саудитските власти обявиха през 2021 г., че смъртното наказание за ненасилствени престъпления вече не се прилага. 144 обезглавявания през 2022 г., а само за ден през март са убити 81 политически затворници, пише Труд.

Мая Фоа, директор на благотворителната организация за правата на човека Reprieve, каза: „Докато Мохамед бин Салман се появи на преден план на церемонията по откриването на Световната купа, седнал точно до президента на ФИФА Джани Инфантино, таксиметровият шофьор Хюсеин Або Ал-Каир трепереше от ужас в килията си. че той ще бъде следващият, който ще бъде отведен от палача. Докато всички гледат футбол, Саудитска Арабия продължава с ужасяващите си екзекуции, убивайки хора като Хюсеин, невинен човек, който е бил измъчван от саудитската полиция, за да „признае“. Катар с право беше критикуван за нарушения на правата на човека, но тези нарушения бледнеят в сравнение с това, което се случва. Саудитска Арабия е екзекутирала повече хора, отколкото през първите шест месеца на годината и сега тайно убива много обвинени в престъпления, свързани с наркотици.

Според Мат Лу от вестник Telegraph, Челси не се интересуват от Роналдо.“Кървави” пари: Роналдо отива в страната на масовите екзекуции?

For more visit computernetworktopology.com

Latest News by computernetworktopology.com