In this article, you will get all information regarding Майка и дъщеря си сменят гаджетата, приличат си на сестри

Джолиен Диас и дъщеря й Мелани Паркс подлудяват Instagram с начина, по който изглеждат и с това, което правят заедно. Мама е на 45, дъщерите са на 22 и изглеждат почти еднакво!

Хората прекарват много време в търсене на начини да запазят младостта си. Има обаче и такива, които са напълно незасегнати от възрастта. Джолийн Диас е 45-годишна майка, която изглежда почти идентично с дъщеря си.

Въпреки разликата във възрастта от 23 години, тези калифорнийски момичета са свикнали да бъдат бъркани със сестри. Джолин казва, че дъщеря й няма нищо против да бъде сравнявана със собствената си майка по възраст. Тя обяснява: „Когато растях, хората често ми казваха, че смятат майка ми за сестра.“

Младежкият вид на Джолийн понякога й създава проблеми, пише Ladyzone.

Джолийн Диас беше гимназиална учителка и се премести в Калифорния, когато беше на 10 години. Жената е необвързана, откакто се раздели със съпруга си, който е баща на дъщеря й Мейлани.

Сега, като истинска Instagram звезда, тя е постоянно заобиколена от по-млади мъже, които проявяват интерес към нея като жена. Тя твърди, че младежкият й вид е накарал хората да се оплакват от профила й, защото го смятали за фалшив. Тя сподели: „Акаунтът ми беше изтрит няколко пъти. Странно е как хората не смятат, че профилът ми е истински.”

НА СРЕЩА С… МАМА

Двете момичета имат профили в различни приложения за запознанства. Те често ходят на двойни срещи и дори обичат да подкрепят потенциалните си партньори.

„Когато и двамата се срещаме с хора, често ходим на боулинг, на кино, на походи, на плажа, за да сме заедно. Мейлани ме пита за съвети за срещи през цялото време. Харесва ми, че се доверява на съветите, които й давам. Чувствам, че тя е добре. – уравновесена в срещите и се радвам, че моят опит може да й помогне“, казва 45-годишната майка.

ИНТЕРНЕТ МЕ ЛЪЖЕ

Млада майка твърди, че интернет й създава грешно впечатление. Зашеметяващата брюнетка има над 600 000 последователи в Instagram. Тя често споделя ослепителните си селфита и снимки по бикини с тях.

Младата дама иска всички да видят истинския човек зад снимките, които публикува. Джолин казва: „Бих могла да свържа Instagram с моя личен имидж, което вероятно би помогнало да докажа, че наистина съм, но не го правя нарочно. земният човек, какъвто всъщност съм.”

45 ГОДИНИ, НО КЪДЕ Е ЛЮБОВТА?

Джолин все още търси истинската любов на живота си. Докато момичето често е забелязвано от по-млади момчета в социалните медии и приложения, тя иска да изостави мъжете от хилядолетието заради дъщеря си, защото определено е по-подходящ за нея.

„Възрастта не е пречка за мен, но не искам да излизам с човек, който просто иска да се забавлява. Никога дори не бих си помислил да излизам с някой, който е достатъчно млад, за да бъде приятел на дъщеря ми.”

Джолийн категорично заявява, че има критерии, на които трябва да отговаря един мъж, на когото би обърнала внимание: „Интересуват ме амбициозни, целеустремени мъже. Тези, в които виждам положителна перспектива и, разбира се, могат да общуват добре.“

Дуетът майка-дъщеря няма да спре двойните си срещи скоро – докато не намерят половинка.Майка и дъщеря си сменят гаджетата, приличат си на сестри

For more visit computernetworktopology.com

Latest News by computernetworktopology.com