In this article, you will get all information regarding Малките предприятия в Норт Порт работят за възстановяване след ударите на урагана Иън – GR News

Градът на Северно пристанище има около 2000 малки предприятия и много от тях все още се възстановяват след това Ураганът Иън.

Независимо дали става въпрос за структурни щети или служители, които се справят с лични загуби, градът се опитва да помогне за поддържането на бизнеса.

Бурята нанесе щети на Abbe’s Donuts Port Charlotte Shop и сега той е временно затворен. Една от нейните служителки, Ребека Шамп разбира загубата.

СВЪРЗАНИ: Ураганът Иън оставя след себе си финансов кошмар за снежната птица в окръг Сарасота

„Аз самата загубих всичко. Останаха ми няколко тоалета и две кучета“, каза тя.

Техният магазин в North Port продължава с всеки долар, който преминава през него, помагайки на бизнеса, служителите и общността.

„Елате да харчите на местно ниво. Много е важно да харчите на местно ниво, защото парите остават тук“, каза Шамп.

Град Норт Порт дори моли жителите и тези, които го посещават през празниците и наближаващата нова година, да пазаруват, вечерят и забавляват малки.

ПРЕДИШЕН: Пчеларите във Флорида се борят, след като урагана Иън унищожи най-малко 100 000 кошера

„Те претърпяха не само някои физически щети, но и икономически щети“, каза Вини Маскаренхас, временен мениджър на отдела за икономическо развитие на град Норт Порт. „Тъй като работната им сила е изместена, няма власт и се налага да бъдат затворени за известно време и нашата предприемаческа общност, те не са от хората, които търсят помощ. Те се връщат на работа, отварят отново. Най-доброто начин. Директният начин, по който можем да покажем подкрепата си за тях, е да закупим техните уникални стоки. Нещо, което няма да намерите от голям търговец на дребно или онлайн, нещо тук, в North Port.”

В Salt and Light Holistic Spa молитвена стена показва моментна снимка на тревогите на клиента.

„Важно е всички ние да се подкрепяме взаимно и да си показваме любов и всичко, което можем, за да помогнем“, каза Лесли Копланд, съсобственик на Salt and Light Holistic Spa.

Лесли и Сиара Копланд, собствениците на спа центъра, работят ежедневно за това.

„Имаме много готини хора, които идват тук и ни подкрепят. Така че просто всички сме заедно“, каза Сиара.

ПОВЕЧЕ ▼: Паркът Warm Mineral Springs остава затворен поради щетите от урагана Иън

Подкрепата един друг може да бъде толкова лесна, колкото да купите подарък или поничка от местен магазин.

„Има много страхотни хора, които живеят тук, и много чудесни местни фирми“, каза Лесли Копланд.

Градът е домакин и на срещи за собственици на малък бизнес. След урагана Иън те се обадиха на повече от 1200 местни магазина и ресторанта, за да предложат помощ.

Малките предприятия в Норт Порт работят за възстановяване след ударите на урагана Иън – GR News

For more visit computernetworktopology.com

Latest News by computernetworktopology.com