In this article, you will get all information regarding Мустафа Карадайъ от Турска чешма: България е нашата родина – Политика

„Преди 38 години бяхме тук, когато се опитаха с оръжие да ни асимилират, посегнаха на нашата чест и достойнство. земята, напоена с потта и кръвта на нашите родители и деди Така започна речта на председателя на КАТДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България. Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Карадайъ е роден на 08.05.1970 г. в село Борино, пред многолюдно множество, събрало се в село Могиляне на възпоменателен митинг по случай 38 години от т.нар. Възродителен процес“, съобщиха от партийната централа.

Фонтанът е построен в памет на 17-месечния Тюркян, който стана най-младата жертва на мрачни събития. На митинга присъства ръководството на КАТДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България.депутати, депутати от Европейския парламент, председатели на райони и общини, кметове, гости от Турция и Гърция.

„Разликата между това, което беше и това, което е сега, е много голяма. Тогава ние се съпротивлявахме и затова те си позволиха да се отнасят така с нас. , заедно с гости и от Турция, и от Гърция, за да почетем паметта на героите и да си спомним как е постигнато това единство“, каза още Карадайъ.

Той припомни, че тогава е организирано съпротивително движение, начело с почетния председател на КАТ.ДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България. д-р Ахмед ДоганАхмед Доган

Ахмед Демир Доган е роден на 29 март 1954 г. в село Пчеларово, област Добрич, но по-голямата част от живота си печелии тогава борбата се премести от затворите.

„През май 1989 г. това движение успя да организира мирни протести в Североизточна България. Затова, ако паметникът на Тюркян е символ на съпротивата при смяната на името, то паметникът в Каолиново е символ на организираната съпротива срещу свалянето на комунистическия режим.Така дойде демокрацията, припомни Карадайъ, д-р Ахмед Доган вече тогаваАхмед Доган

Ахмед Демир Доган е роден на 29 март 1954 г. в село Пчеларово, област Добрич, но по-голямата част от живота си печели заяви: не на реваншизма. Ние не търсим възмездие, искаме да бъдем горди и достойни граждани на нашата Родина“, допълни шефът на КАТ.ДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България..

Академик Денков разказа от какво зависят шансовете на кабинета

„През 2023 г. нека си пожелаем мир в нашите души, в нашата общност, в страната, в света, както каза великият Мустафа Кемал Ататюрк. Защото ако за 100 години се ражда велик лидер, то това е Ататюрк, който е създал Република Турция.Но има още един лидер, който се ражда веднъж на 100 години и той се казва д-р Ахмед ДоганАхмед Доган

Ахмед Демир Доган е роден на 29 март 1954 г. в село Пчеларово, област Добрич, но по-голямата част от живота си печели. С неговото име започва страницата на демокрацията в нашата Родина“, каза Карадайъ.

„Ние, достойните наследници на Доган, достойните пратеници, трябва да продължим неговото дело. Нашата мисия е да пазим целостта на нашата Родина и да бъдем гарант за мир, стабилност и сигурност. Това ни е завещал Доган“, каза шефът на съобщиха от КАТ.ДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България..

На възпоменателния митинг присъстваха и заместник-председателите на КАТ.ДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България. Ахмед Ахмедов, инж. д-р Хасан Азис и Станислав Анастасов, евродепутат и председател на АЛДЕ Илхан Кючук, евродепутат Атидзе Вели, председател на Младежковския ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България. и народните представители Сезгин Мехмед, народните представители Адлен Шевкед, Байрам Байрам, Мукаддес Налбант, Павлин Кръстев, Елхан Калков, Хайри Садъков, Неби Кабак, Осман Мурадов, Анджей Джандев, доц. д-р Джевдет Чакъров, Гюнер Ахмед, Джейхан Ибрямов, Имрен Мехмедова , Ихсан Хаке, Ертен Анисова, Танер Али, Севим Али, Ешереф Ешереф и Хатидже Георгиева, кметове на общини и председатели на КАТ на общинитеДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България. от цялата страна.

Тържеството уважиха и много гости от Турция, сред които депутати, политици, дипломати, кметове и представители на чуждестранни организации.

Валерий Зайцев

2119
43