In this article, you will get all information regarding Най-голямата звезда на поп фолка си отиде…

Красивата актриса и водеща на актуалното риалити по NOVA в момента е любимка на волейболиста, но преди нея през леглото му мина най-голямата звезда на поп фолка.

Актрисата и водеща на „Игра на волята” Ралица Паскалева е щастлива с волейболната звезда Теодор Салпаров от пет години, а в миналото спортистът имаше кратка авантюра с фолк певицата Преслава, пише Галерия.

Романът му с певицата се разиграл през лятото на 2016 г., когато двамата се забавлявали в популярни нощни заведения по морето, а Теди неведнъж бил в нейната компания.

Казват, че дори Преслава има вина за развода му с тв водещата Бойка Делиева. Страстта между Салпаров и Преслава обаче бързо прегаря и двамата разбират, че всичко между тях е било просто привличане и нищо сериозно не може да се случи.

По-късно тя се запозна с настоящата си половинка Павел, а Салпаров се влюби в красивата актриса Ралица Паскалева, която току-що бе приключила драматична връзка с колегата си Башар Рахал. Общи приятели запознават Теди и Ралица. Отначало те само си кореспондираха, след това все по-често започнаха да се търсят по телефона и не спираха да общуват помежду си.

Source

Най-голямата звезда на поп фолка си отиде…

For more visit computernetworktopology.com

Latest News by computernetworktopology.com