In this article, you will get all information regarding На фона на Световното първенство: обявиха продажбата на част от ПСЖ – Светът на футбола – Световно първенство

Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелаифи каза днес, че френските гиганти обмислят продажбата на дела, след като са получили “различни предложения”.

„Получихме оферта на стойност над 4 милиарда евро, но, разбира се, няма да продадем, а само процент от клуба, ще го разгледаме“, каза катарският talkSPORT пред talkSPORT на Световното първенство в Доха.

Той защити и работата си през последните 11 години в ПСЖ. Откакто катарците поеха контрола над парижани през 2011 г., клубът спечели осем местни титли, шест вътрешни купи, но досега не успя да спечели Шампионската лига, достигайки един финал през 2020 г., губейки от Байерн Мюнхен.

„Това е добър бизнес. Купихме клуба за 70 милиона евро, а днес той е повече от 4 милиарда евро. Това е добър проект, не правим всичко както трябва, разбира се, че не сме перфектни. Хората си мислят, че просто имаме пари и да ги харчите, това не е вярно. Откъде взехме клуба, мисля, че трябва да се гордеем“, добави 49-годишният бизнесмен.

На фона на Световното първенство: обявиха продажбата на част от ПСЖ – Светът на футбола – Световно първенство

For more visit computernetworktopology.com

Latest News by computernetworktopology.com