In this article, you will get all information regarding Стоичков към Феномена: Не съм ти секретарка, новобранец!

През сезон 1996-97 Барселона спечели Копа, Суперкупата на Испания и КНК, докато Христо Стоичков и Роналдо играха рамо до рамо за каталунците. В автобиографията си Камата разказва интересна случка, свързана с легендарния бразилец:

Роналдо ме попита в колко часа е тренировката утре, а аз намазах ските му и ядосано отговорих: „Утре почиваме, нали? новобранец!” И, разбира се, той не се появи на събитието.

Телефонът му беше изключен и настъпи паника. Започнали спешно да го издирват, разпитвайки притеснено дали някой знае нещо. Чаках и чаках резултата. Към средата на тренировката нашите се появиха ядосани и с потно чело – напуснаха ги със скоростта на линейка.

И той се притесни, извини се: „Стоичков ми каза…“ Веднага го прекъснах: „Ей, Момче, бих искал да бъда твоя секретарка?! Той беше ядосан, но след тренировка се сдобрихме в съблекалнята. Поканих го на вечеря за моя сметка, за да му покажа най-добрия ресторант в града, както и още едно или две добри места за отсядане. Той веднага се ухили с характерната си усмивка.“.

SourceСтоичков към Феномена: Не съм ти секретарка, новобранец!

For more visit computernetworktopology.com

Latest News by computernetworktopology.com