In this article, you will get all information regarding Танкови батальони от Беларус се придвижват…

Командващият Обединените сили на въоръжените сили на Украйна генерал-лейтенант Сергей Наев заяви, че на територията на Беларус продължава внезапна проверка на войските, по време на която беларуските военнослужещи се подготвят за настъпление.

Това съобщи във Фейсбук командването на въоръжените сили на Украйна.

„На територията на Република Беларус започна проверка на части от 2-ра мотострелкова дивизия от 1-ва танкова армия. По-специално, един мотострелков батальон и два танкови батальона получиха задачата да напреднат към районите, граничещи с границата на Република Беларус. Украйна“, каза Наев.

Както отбелязва командирът, „на свой ред на територията на Киевска област, на един от важните държавни обекти на критичната инфраструктура, бяха проведени учения с подразделения, които охраняват и охраняват този обект. Координираните и ясни действия на защитниците показаха готовността им за адекватно противодействие при опит на противника да превземе този обект.

„Отработени са елементи за противодействие на десанти на противника в района на обект на критична инфраструктура – ​​нанасяне на огнево поражение с минометни и артилерийски батареи, обкръжаване на противника с пръстен, форсиране на водна преграда, отразяване на масирана атака от безпилотни летателни апарати. и пълно унищожаване на противника с всички налични средства“, каза Наев, цитиран от украинския „Фокус“.

Припомняме, че анализаторите от Института за изучаване на войната (IIW) в доклад от 23 декември заявиха, че не изключват възможността Кремъл целенасочено да прехвърли личен състав и военна техника в Беларус като част от информационно-психологическа война. .

Танкови батальони от Беларус се придвижват…

For more visit computernetworktopology.com

Latest News by computernetworktopology.com