In this article, you will get all information regarding Теч на вода навреди на бизнеса й. Сега местен шивач се надява хората да се върнат. | Новини – GR News

В продължение на 17 години Савана Фам се труди в малкия си шивашки и модерен магазин на California Avenue сред булчински рокли, смокинги и други рокли, костюми, ризи и панталони, които се нуждаят от подправяне тук, разширяване там или повдигане на подгъва.

Шивашкото ателие на Savannah Pham в Пало Алто на 21 декември 2022 г. Снимка от Магали Готие.

Големи макари с конци — търговски размери и във всеки цвят на дъгата — спретнато стърчат на колчета покрай стените в магазина, Savannah Tailoring, разположен на 101 S. California Ave., единица D100D, на приземния етаж на Palo Alto Central сграда.

Рамкирана снимка с размер на плакат на Мерилин Монро, която пуши цигара, гледа от стената, нейната платинено руса коса е леко разрошена. Тя седи в светла рокля, сякаш чака реда си за перфектното прилягане на Савана.

Преди четири месеца, на 1 август, протекла, ръждясала тръба изхвърли вода между третия етаж и тавана на зъболекарския кабинет на втория етаж и в магазина на Фам. Дрехите на клиентите не са пострадали, но дългото чакане преди ремонтът е причинило мухъл по стените и срутване на част от плочките на тавана. Подът също беше разбит.

Фам продължи работата си в магазина, прегърбена над една от шевните си машини. Дребничка и тиха с дълга до раменете черна коса, тя е единственият й служител. Бяха тежки няколко месеца, които завършиха няколко тежки години поради пандемията от COVID-19, каза тя.

Source linkТеч на вода навреди на бизнеса й. Сега местен шивач се надява хората да се върнат. | Новини – GR News

For more visit computernetworktopology.com

Latest News by computernetworktopology.com